5 неща които трябва да знаеш за Брилятните JRC Radar

Loading

5 неща които трябва да знаеш за ” Брилятните” JRC Radar

 

По случай 30 годишнината си JRC създават Най-новата версия — Radar DR Bite Alarm по известните в Англия като “БРИЛЯНТНИТЕ” за цената си сигнализатори .

Повечето риболовци вероятно ще се сетят за легла и биваци, когато бъдат помолени да назоват някой от техните продукти, но сигнализаторите  Radar са бестселър от години и с право.

Най-новата версия  на  JRC Radar DR Bite Alarm,  най-впечатляващото е цената.  (само си помисли: 2 сигнализатора и приемник за под 200 лева  и 3 сигнализатора и приемник за около 250лв !).

Ето 5 причини, поради които обичаме тези БРИЛЯТНТНИ сигнализартори за риболов на шаран!

Причина № 1 – ЦЕНАТА

Първото и най-важно нещо е цената от 247лв за, която ще получите мега, мега стойност събрана в  3 броя сигнализатори + майка(приемник). Перфектните сигнализатори за всеки джоб!

Причина № 2 – ОБХВАТА

JRC RADAR DR имат обхват от 120 метра, което при повечето сигнализатори от този ценови клас липсва.
120 метра са напълно достатъчни да отидете до тоалетна или до съседа на лафче, в повечето случаѝ едва ли ще ви тряват сигнализатори с по-голям обхват. Разбира се обхвата намалява ако местността е гориста и има много дървета.

Причина № 3 – СВЕТОДИОДИТЕ

DR са снабдени с Ултраярки и дълготрайни светодиоди ,които ще виждате идеално, без значение от осветеноста на водоема.  Дизайна на сигнализаторите е съобразен ,така че да може да се виждат от всички ъгли. Има и допълнителна екстра – светодиода мига непрекъснато 15 секунди при кълване, за може лесно да се ориентирате вечер на коя въдица е имало удар!

Причина № 4 – КАЧЕСТВЕНАТА ИЗРАБОТКА

Въпреки ниската цена JRC не пестят от качеството! Направени от изцяло метерологична удароустойчива конструкция с която няма да имате никакви проблеми и ще сте 100% сигурни, ще отчита правилно дори и да изпунете неволно сигларизатора. Това по никакъв начин няма да попречи работи на 100 процента!
Резбата на винта е подсилена, с цел да издържи честото и навиване и развиване при всеки излет. Това е идеален пример, че JRC обръщат внимание и на най-дребните детайли.

 

Причина № 5 – ДИЗАЙНА

Сигнализаторите и майкта имат красив и компактен дизайн. Направени са интуитивно, без да се замилете кой бутон за какво е. Имат няколко различно тона на отчитане . Както и Бутони за чувствителнос и сила на звука. Включването става ръчно от бутон , който се намира в лявата част на сигнализатора.

Надявам се, че това кратко описание , ще ти даде една идея по-добра яснота, за това както да гледаш при избора на сигнализатори. НО тези JRC RADAR DR определено са  “Създадени да правят това,което трябва правят” , без излишни глезотии.  Което ги прави един “Брилянтен” Бюджетен Сет, както за начинаещи, така и за по напреднали в шаранджийският риболов.

Може да разгледате тук ТОП БЕСТ СЕЛЪРА НА JRC – RADAR CX

А тук може да видите ревю на JRC RADA DR

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *