🌟 Ексклузивна оферта

Поръчай сега с 40% отстъпка от редовната цена

Поставка за въдици Cultfishing

Осигури безопасност и сигурност за спининг въдиците. Спести място в автомобила си!

Защо да изберем поставката Cultfishing

Организация и подреденост: С поставката Cultfishing ще имаш много повече място в автомобила си и, а спининг въдиците ще бъдат 100% защитени и предпазени. Никога повече няма да се притесяваш къде да оставиш въдиците си.

Пестене на място: С тази поставка ще използваш пространството в автомобила си максимално ефективно. Необходимостта от отделни куфари или тежки чанти с въдици ще отпадне. Така ще имаш много повече място за останлите такъми.

Лесен монтаж и демонтаж: Поставката Cultfishin се поставя и сваля лесно, без нужда от специални инструменти или допълнителни усилия. Това ти позволява да монтираш или демонтираш поставката за секунди, когато вече не ти е необходима.

Защита на спининг въдиците: Със специалните държачи и предпазители на поставката, спининг въдиците ти ще са здраво застопорени и защитени по време на транспортиране. Така ги предпазваш от нежелани удари, надрасквания или деформации.

 

Универсалност и съвместимост: Поставката Cultfishing е създадена да бъде съвместима с различни типове спининг въдици. Независимо дали притежавате къси или дълги въдици, тази поставка ще ги приеме и фиксира сигурно. Стойката е подходяща за всички видове автомобили

Риболов по време на пътуване: С поставката Cultfishing ще можеш да се наслаждаваш на риболовни приключения дори по време на пътуване и винаги ще имаши въдичка под ръка.

 Неизползваното пространство на автомобилните седалки се превръща в удобна и безопасна зона за пренасяне на въдиците, без да се нарушават комфорта и безопасността на пътуването. Така можете да откриеш нови риболовни места и да се наслаждаваш на хобито си по всяко време и навсякъде.

Ето какво ни разказа Николай Терзиев

Винаги съм се радвал на риболова, но имах един проблем – как да пренеса спининг въдиците си без да се притеснявам, че ще се счупят и без да заемат много място в автомобила ми.

Започнах да търся решение, което да отговаря на моите нужди. Разпитвах по Facebook групите, питах приятели и търсех в интернет. Исках нещо, което да осигури безопасно транспортиране на въдиците и да ги подреди ефективно, без да се притеснявам за тях.

Но никъде не успявах да намеря точно това, което исках. Бях все по-обезпокоен и несигурен как да реша проблема си. Трябваше да има по-добър начин да пренася въдиците си и да ги съхранявам безопасно.

И накрая, един ден, когато търсех онлайн, попаднах на поставката за автомобил на Cultfishing. Прочетох за нея и се убедих, че това е точно това, от което се нуждаех.

Без да се колебая, реших да я пробвам. Когато я получих и я инсталирах в автомобила си, разбрах, че открих идеалното решение. Cultfishing поставката беше точно това, от което се нуждаех – компактна и удобна поставка, която ми позволяваше да превозвам въдиците си безпроблемно и без да се притеснявам за тяхното състояние.

Препоръчвам на всеки, който има нужда от пространсво и подреденост в автомобила.

Често задавани въпроси

Ако искаш да транспортираш въдиците си,без да се притесняваш, че ще се счупят или деформират по време на път краткият отговор е ДА!

Поставката за въдици на Cultfishing ти позволява да пестиш място в автомобила и да подредиш въдиците си посредством стабилно закрепване на задните седалки. Това осигурява безопасност на въдиците и предотвартява счупване или деформиране по време на транспортиране.

Поставката за въдици на Cultfishing се почиства лесно с помощта на мека кърпа и неагресивни почистващи препарати. Препоръчително е да я почиствате след всяко използване, за да премахнете праха, замърсяванията или остатъците от риболовния преживяване. Поддръжката на поставката в добро състояние ще гарантира нейната дълготрайност и функционалност.

Поставката за въдици на Cultfishing е специално проектирана за спининг въдици, но в зависимост от размера и формата на другите риболовни принадлежности, те също могат да бъдат закрепени в поставката. Моля, уверете се, че принадлежностите са здраво закрепени и не представляват риск за автомобила или самите въдици.

Поставката за въдици на Cultfishing е разработена да бъде универсална и съвместима с почти всички модели автомобили. Тя може да бъде лесно монтирана на предните седалки на повечето автомобили, осигурявайки сигурно закрепване и удобство при превоза на въдиците.

Срок на доставка: максимум 72 часа. Обикновенно е24 часа . Ако не получиш поставката Cultfishing в този срок, ние ще ти дадем 10 % отстъпка от ценатa . Доставката е за ваша сметка.

Покупката е напълно лишена от риск. Имаш 30 дни да ни върнеш поставката , както и 24 месеца 100% гаранция за удовлетвореност!

Вашата количка е празна.
Общо 0.00 лв.
Общо 0.00 лв.

Информация за Клиента

България

Начин на доставка

Моите продукти

Информация за Плащане

Вашите лични данни ще бъдат използвани за обработка на вашата поръчка, подкрепа на вашия опит в този уебсайт и за други цели, описани в нашия политиката на поверителност.

Ние уважаваме вашата поверителност и информация

Отзиви от наши клиенти

това са някои от отзивите, които полиучихме
Company Name
Поставките пасват отлично в моят Nissan Frontier. Събирам 3 дори понякога 4 въдички. Препоръчвам силно!

Симеон М.

5/5
Когато не съм за риба, слагам моята колекция от мечове на любимия ми филм Star Wars!! Много съм доволен, и приятелите ми много се кефят когато се качат в Star Wars мобила 🙂

Найден Бойков

5/5

Телефон

0899704582

Email

support@cultfishing.com

Работно Време

Пон-Пет: 9:00 – 17:00 часа

© Cultfishing 2023. Всички права запазени

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.