Специално за спинингисти, които искат големи трофейни щуки!

Случвало ли ти се е да купуваш примамки, които не работят и така мечтаната щука отново да ти се изплъзне?

Усети адреналина и бъди героят в очите на приятелите ти с този нов метод. Вземи 3 повърхностни примамки за риболов на щука със специлано селектирани цветове, размери и тегло съобразени с риболовните такъму,които са необходими за риболов на щука.

  • Увеличава Шансовете за Улов
  • Висококачествена конструкция
  • Достига Отлични Дистанции от брега
  • Не се оплита във водорасли и тревисти места
  • Специален механизъм на въртящата се опашла
  • Здрави и качествени куки
  • Реалистична Изработка
  • Лесен за водене с отлична игра игра във водата която предизвиква зрелищни атаки от щуки

Защо да избереш PikeSeeker

Увеличава Шансовете за Улов на Щука


PikeSeeker
променя правилата на играта за феновете на щукарския риболов.
Иновативният дизайн на примамкатазначително повишава вероятността от това да имаш слука, защото е много прецизно изработен, достига отлични дистанции, уникална двойна опашка – умело имитират ранена рибка, на която щуката не може да устои.
Това не само привлича щуката от скривалищата ѝ, но и предизвиква зрелищни удари, които повишават адреналина на макс.
Независимо дали си опитен рибар, или новак в риболова на щуки, PikeSeeker е твоят надежден съюзник, който превръща надеждните в запомнящи се улови и превръща тези мигове в спомени, които едва ли ще забравиш.

Не се оплита във водорасли и тревисти места

Няма спинингист, който да обича да губи примамки. Тъй като PikeSeeker е предназначен за риболов на щука, е предвидено, че ще се наложи да се облавят тревисти места, които са пълни със закачки, за това PikeSeeker предлага безпроблемно решение. Проектирана да се плъзга по водораслите и да прорязва тревисти участъци, тази примамка гарантира, че фокусът ви ще остане върху преследването на щуката. 

Затова можеш спокойно да облавяш места, където обикновенно щуката чака в засада.

 

Специален механизъм на въртящата се опашка + Здрави и качесвени Куки

 PikeSeeker прави революция в риболова на щука и абсол тех хит по целия свят със специалния си въртящ се механизъм на опашката – майсторско постижение в дизайна на примамката. 

Тази хитра адаптация не само симулира хаотичните движения на ранена рибка, но и служи за усилване на подводната суматоха, като възбужда хищническите инстинкти дори на най-предпазливите щуки. 

Докато водите примамката, опашката се върти, изпращайки вибрации и пулсации във водата, което директно въздейства на първичния рефлекс на щуката за преследване. 

Това нововъведение означава, че всяко замятане има потенциала да се превърне в епична среща, което значително увеличава процента на успеваемост и гарантира, че времето, прекарано във водата, е вълнуващо продуктивно. Двойната перки има още едни преимущество при риболова на щуката, при кълване перката се отваря в устата на щуката и по този начин трудно може да се освободи от здравите и надеждни куки BBK

 

Поръчай 3 примамки PikeSeeker за 32 лева

Реалистична изработка и лесно водене с отлична игра във водата, която предизвиква зрелищни атаки на щука

 Изработката на PikeSeeker е съчетание на изкуство и функционалност, с реaлистичен дизайн, който заблуждава дори най-мнителните щуки. 

Всяко замятане е възможност за зрелище, тъй като реалистичното движение и лесното водене позволяват движения, които перфектно имитират естествената плячка на щуката. 

С примамливата игра във водата PikeSeeker привлича вниманието на зъбатите хищници, предизвиквайки зрелищни атаки. 

Динамичното присъствие на примамката в тяхната област предизвиква щуките, провокирайки ги към спиращи дъха действия, превръщайки всяка среща в незабравима битка на ум и умения.

1
SHIPPING
Where to ship it?
Вашата количка е празна.
Общо 0.00 лв.
Общо 0.00 лв.
Не може да добавите "Светеща Умна Плувка - 2 грама" към количката, защото е изчерпан.
Не може да добавите "Светеща Умна Плувка - 5 грама" към количката, защото е изчерпан.
Не може да добавите "Светеща Умна Плувка - 7 грама" към количката, защото е изчерпан.
Не може да добавите "Светеща Умна Плувка - 10 грама" към количката, защото е изчерпан.

България

Начин на доставка

Информация за Плащане

Вашите лични данни ще бъдат използвани за обработка на вашата поръчка, подкрепа на вашия опит в този уебсайт и за други цели, описани в нашия политиката на поверителност.

Често Задавани Въпроси

В комплекта има 3 примамки + кутия за съхранение, която е подарък от нас

Всяка примамка е дълга 10 сантиметра.

Щукарската въдица трябва да е твърда или “колеста” както я наричаме в спининг средите. Също така трябва да около 2,20 метра дълга и акция от 10 грама на горе 

Пример: 10-35 Fast action

PikeSeeker e плуваща примамка или по-точно повърхностна. Риболова с тези примамки е най-зрелищен, защото виждаш с очите си как щуката напада примамката.

При поръчка на светещата Умна Плувка , наш колега ще се свърже с вас, за да потвърди поръчката и ако необходимо да се добави допълнителна информация към поръчката. Веднага след потвърждение, вашата портъчка се обработна и подготвя за изпращане на следващият работен ден. 

Отзиви от Клиенти

Много съм доволен! Стоян Яворов
5/5

Взех от тези плувки, като не вярвах много на написаното, но останах очарован! Бях на нощен риболов скоро и ги пробвах, работят перфектно. 2 извадени шарана и няколко каракуди за 1 час през нощта.

Много добри плувки! Спас Петров
4.6/5

Поръчах от Плувките миналата години. Много съм доволен, не са много рядко съм бил капо с тях. Зареждам ги в петък и в неделя вечер още светят.  Силно препоръчвам!!

Страхотни! Велизар Янков
5/5

Препоръчвам, плувката е брутална, заслужава си всяко левче, което похарчих! Улових доволни риби , абсолютен хит стана на язовира, събрах целия язовир при мен от любопитство на какво ловя 🙂

Много коректни! Васил Стоев
4.6/5

Поръчах си един комплект, но дойде смачкан , звъннах на момчетата, реагираха страшно бързо, което ме изненада, такъв съпорт рядко да има в България. Дори не поискаха да им връщам дефектната плувка. Сега всичко е точно и новата плувка свети без грешка. А книжката , която получих много ми хареса, интересна е има някои рецепти, които ще тествам задължително. Почти никога не оставям ревюта, но Cultfishing си го заслужиха. Браво!

Гаранция "CatchGuard"

С нашата гаранция CatchGuard може да си напълно спокоен. 

Имаш възможност да ловиш 30 дни с PikeSeeker и ако не си доволен, можеш да я върнеш, а ние ще ти възстановим цялата сума. 

Затова поръчай още днес, без никакъв риск за теб! . Оставаме на разположение ако искаш да се  свържеш с нас можеш да го направиш на телефон 0877107979 или на 

email: support@cultfishing.com

 Целият риск е в нас!

 

За Cultfishing

Cultfishing е български бранд, който се грижи риболовната ви слука.  Нашите клиенти са и наши приятели

Свържи се с нас

Работни часове: 09:00-19:00 Пон-Пет

Мейл: support@cultfishing.com

Телефон: 0877 10 79 79

© 2021 Cultfishing – някои права запазени

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.