Специално за хора, които обичат риболов на плувка, рано сутрин и до късно вечер!

Искаш ли да увеличиш слуката си многократно по лесен и забавен начин? Със светещата умна плувка това е възможно!

  • Риболов на големи разстояния: Светещата Умна Плувка е идеална за риболов на големи разстояния, дори и през нощта. Ярко видимата светлина на антената улеснява наблюдението от брега, като подобрява значително риболовната слука.
  • Надеждна работа: Ако непредсказуемото време и колебливите условия са повлияли на успеха те, нещата ще се променят със Светещата Умна плувка е на  твое разположение. Благодарение на вградения гравитационен сензор можеш да се довериш, че промяната на цвета на антената се предизвиква единствено от кълването на рибата, и не се влияе от лоши Метеорологични условия
  • Прецизно отчитане на кълването: Умната плувка за риболов елиминира догадките и гарантира, че никога няма да пропуснеш кълване. Винаги знаеш кога е точният момент да засечеш рибата. 
  • Подходяща за дневен и нощен риболов: С дълготрайната батерия, която може да работи до 48 часа, или 4 вечерни риболова. Светещата Умна Плувка може да се използва както през деня, така и през нощта, което я прави универсална за различни условия на риболов.
  • Визуален индикатор за кълване: Антената на плувката променя цвета си от зелен на червен, когато има кълване, като предлага ясен и безпогрешен сигнал, който те предупреждава.

Редовна цена 67 лева

Защо да избереш Светещата Умна Плувка

Безпогрешно отчитане на кълването: За риболовците, които често остават с празни ръце, Светещата Умна Плувка е най-доброто решение. Тя премахва разочарованието от пропуснатите кълванета, като ти гарантира, че никога повече няма да пропуснеш удар. Прецизната му система за засичане на кълване гарантира, че ще видиш всяко кълване, като ти дава възможност да засечеш рибата с увереност. Дори ако в миналото си имал трудности, това устройство ще промени твоето риболовно преживяване, като ти даде увереност, че вече няма да бъдеш надхитрен от трудните риби.

Надеждна работа: Непредсказуемото време и лошите метеорологични условия могат да обезкуражат дори най-добрите рибари. Светещата Умна Плувка осигурява надеждна работа, без значение дали духа вятър или вали силен дъжд.

Вграденият й сензор за гравитация гарантира, че промяната на цвета на антената се влияе единствено от кълването на рибата, а не от капризите на природата. Това променят играта за тези, които са се сблъсквали с разочарование, когато външни фактори са пречили на успеха им. Сега можете да ловите риба, без да се притесняваш, че сигналите на твоята плувка се определят единствено от действията на рибата, а не от вълните или лошото време.

Триумф през нощта: Ако си се борил с нощния риболов , светещата умна плувка е твоят билет за триумф. Светлината на нейната антена свети ярко и се вижда идеално от брега, което прави риболова на далечни разстояния лек, дори след залез слънце. Ако си намирал нощния риболов за обезсърчителен или предизвикателен, тази плувка подобрява видимостта и успеха в условия на слаба светлина. Сега можеш уверено да удължиш риболовните си излети в тъмните часове, знаейки, че имаш огромно предимство пред останалите плувкари. Светещата Умна Плувка гарантира, че тъмнината вече няма да е проблем за добра слука.

Какво Точно ще получиш ако
поръчаш сега

Ако поръчаш преди таймера да изтече ще получиш и електронна книжка “40 Тайни рецепти за риболов на шаран” – на стойност 10 лева

1 х Светеща умна плувка
1 х Пластмасов тубус – с който да съхраняваш и транспортираш плувакта по безопасен начин
1 х USB зардяно, да може да зареждаш своите батерии
2 х Литиево-йонни презареждащи се батерии

Редовна цена 67 лева

Дни
Часа
Минути
Секунди

Отзиви от клиенти

Много съм доволен! Стоян Яворов
5/5

Взех от тези плувки, като не вярвах много, но останах очарован! Бях на нощен риболов скоро и ги пробвах, работят перфектно. 2 извадени шарана и няколко каракуди за 1 час през нощта.

Много добри плувки! Спас Петров
4.6/5

Поръчах от Плувките миналата години. Много съм доволен не са оставяли никога. Зареждам ги в петък и в Неделя вече още светят.  Силно препоръчвам!!

Страхотни! Велизар Янков
5/5

Препоръчвам, плувките са безупречни! Много риба извадих , аболютен хит стана, събрах целия язовир 🙂

Много коректни! Васил Стоев
4.6/5

Поръчах си един комплект,но дойде смачкан , звъннах на момчетата и нямах никакви проблеми , на следващият ден всичко беше при мен. А и книжката е интересна има някои рецепти, които ще тествам със сигурност.

Нашата Гаранция

В рамките на 30 дни можеш да върнеш Плувката, а ние ще върнем парите ти, без да задаваме въпроси. Само трябва да се  свържеш с нас на телефон 0877107979 или на 

email: support@cultfishing.com

 Целият риск е в нас!

Дотолкова вярваме, че Плувките на Fishemperor ще те харесат, че можем да дадем такава силна гаранция (и да не фалираме).

Редовна цена 67 лева

За Cultfishing

Cultfishing е български бранд, който се грижи риболовната ви слука.  Нашите клиенти са и наши приятели

Свържи се с нас

Работни часове: 09:00-19:00 Пон-Пет

Мейл: support@cultfishing.com

Телефон: 0877 10 79 79

© 2021 Cultfishing – някои права запазени

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.