Завършване на поръчката 32%
Μάθε τη νέα μέθοδο για δέσιμο αγκιστριών
Το δύσκολο δέσιμο μικρών αγκιστριών είναι πλέον μύθος. Τέλειο δέσιμο κάθε φορά.

Ξέρετε ότι μερικές φορές το ψάρι θέλει έναν πιο καλο κόμπο και με αυτό το εργαλείο μπορείς:

Υποθέτω τώρα σκέφτεσε " , “Ναι σίγουρα, αυτό είναι ενα ψέμα απλά!”

Πώς το ξέρω; Και εγώ έτσι νώμιζα πριν το δοκιμάσω

Γνωρίζω ότι η προετοιμασία για ψάρεμα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, μοιάζει με ένα τελετουργικό για τον ψαρά, αλλά φανταστείτε την ακόλουθη κατάσταση: Βρίσκεστε ήδη στην αγαπημένη σας λίμνη και βγάζετε τον εξοπλισμό και παρατηρείτε ότι ξεχάσατε να δέσετε τα αγκίστρια και πρέπει να κάνεις τα πάντα στην στιγμή. Δένεις 1-2 αγκίστρια γρήγορα γιατί δεν μπορείς να περιμένεις να πετάξεις. Λοιπόν, τοποθετείς, πετάς και 5-10 λεπτά αργότερα, τσίμπησε! Μετά από λίγο νιώθεις την δυσάρεστη ανακούφιση όταν γυρίζεις τον τροχό και συνειδητοποιείς ότι άφησες την εγκατάσταση χαλαρή και το άγκιστρο σκίστικε. Μην μου πεις ότι δεν σου συνέβη ποτέ! 🙂 Δεν θα σου εξηγήσω πώς χωρίς αυτό το μηχάνημα, δεν θα είσαι σε θέση να ψαρέψεις ή να κάνεις τις εγκαταστάσεις σου, αλλά με την συσκευή ειναι ελάχιστα πιο γρήγορα και ασφαλέστερα. Και κάτι ακόμη, στις περισσότερες περιπτώσεις "χάρη" στην έντονη καθημερινή ζωή, δεν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε όπως θα έπρεπε (εκτός αν είμαστε σε διακοπές) και όλα συμβαίνουν όταν φτάσουμε στο νερό, δεν είναι όμως καλύερα να ψαρέυεις αντί να κάνεις εγκαταστάσεις;

Πώς να κάνετε την τέλεια εγκατάσταση βήμα προς βήμα
Η συσκευή για δέσιμο κόμπων είναιεξαιρετικά χρήσιμη για κάθε ψαρά, ανεξάρτητα από την εμπειρία και την ηλικία!
Το πείραμά μου το απέδειξε ....

Έκανα ένα απλό πείραμα ενώ ήμασταν για ψάρεμα, προσφέροντας αυτήν την συσκευή στον ανιψιό μου, τον πατέρα μου και έναν φίλο μου. Η ιδέα αυτού του πειράματος ήταν να βεβαιωθώ ότι η συσκευή λειτουργεί για όλους,Έκανα ένα απλό πείραμα ενώ ήμασταν για ψάρεμα, προσφέροντας αυτήν την συσκευή στον ανιψιό μου, τον πατέρα μου και έναν φίλο μου. Η ιδέα αυτού του πειράματος ήταν να βεβαιωθώ ότι η συσκευή λειτουργεί για όλους,

Να τι συνέβη, η αντίδραση ήταν η ίδια. “Τι είναι αυτό βρε, είσαι τρελός;” . Ως ο πιο έμπειρος ψαράς, δοκίμασα πρώτα στον πατέρα μου με 0,12αρι ίνα και 16αρι αγκίστρι, του εξήγησα πώς δουλέυει η συσκευή και μετά από 1-2 προσπάθειες είχε ένα τέλεια δεμένο κόμπο στα χέρια του – η απάντησή του ήταν: “Αυτό δεν είναι αλήθεια. !! Δεν έχω δέσει τέτοια εγκατάσταση από τότε που φοράω γυαλιά, θέλω μια τέτοια συσκευή”

Ο φίλος μου που είναι «ορκωμένος ψαράς» και μπορεί τα πάντα, μουρμούρισε «Αν μπορέσω δέσω το αγκίστρι με τα χοντρά δάχτυλά μου, αξίζει πραγματικά κάποιος να έχει μια τέτοια συσκευή» – μετά από ένα λεπτό ΟΠΑ, και αυτός έφτιαξε την τέλεια εγκατάσταση🙂.

Ο ανιψιός μου δεν το δοκίμασε καν, απλώς το άρπαξε από τα χέρια μου και είπε, “Θείε, αυτό είναι για μένα και μου χαμογέλασε.”

Δεν είναι μόνο αυτό! Με κάθε παραγγείλεια, λαμβάνετε αυτά τα τα μοναδικά δώρα + Πρόσβαση στην κλειστή ομάδα στο Facebook!
Δώρο # 1
Έκπτωση 10% για κάθε επόμενη παραγγελία από εδώ και πέρα
Δώρο # 2
Θα συμμετέχετε σε όλες τις μηνιαίες κληρώσεις που οργανώνουμε, με ειδική πρωτεραιότητα για μέλη της ομάδας
Δώρο # 3
Θα λάβετε ειδικές Προσφορούλες 🙂 από -10 έως -70% Έκπτωση για μέλη της ομάδας
Δώρο # 4
Θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε για τα νέα μας προϊόντα και πολλά άλλα!
Συχνές ερωτήσεις

Με αυτήν τη συσκευή μπορείτε να δέσετε από #2 έως #18 αριθμο αγκίστρια, με λεπτές και παχιές ίνες.

Εάν ακολουθείτε τα βήματα από το βίντεο και τις εικόνες σωστά, με 2 έως 5 προσπάθειες και θα μάθετε. Εάν δυσκολεύεστε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια.

Στέλνουμε κάθε συσκευή με ένα ειδικά κατασκευασμένο κουτάκι για επιπλέον ασφάλεια.   

Η συσκευή τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AAA 1,5 βολτ (οι λεπτές που χρησιμοποιούμε για το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης στο σπίτι)

Ναι, υπάρχει. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στις οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο κουτάκι της συσκευής

Η συσκευή δεσίματος αγκιστριών είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό ABS με εργονομικό σχεδιασμό και με ειδική αντιολισθητική επίστρωση.

Με την παραγγελία της συσκευής σήμεραδεν διακινδυνεύετε τίποτα!

Παραγγέλλοντας την συσκευή δεσίματος αγκιστριών σήμερα, δεν αναλαμβάνετε κανένα κίνδυνο!

Μέσα σε 30 ημέρες μπορείτε να επιστρέψετε τη συσκευή και να επιστρέψετε όλα τα χρήματά σας πίσω χωρίς να κάνουμε ερωτήσεις. Απλά πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μέσω email: sales@ofertichka.eu

Εμείς ρισκάρουμε!

Πιστεύουμε τόσο πολύ ότι η συσκευή θα κάνει την τέλεια δουλειά για εσάς που μπορούμε να δώσουμε μια τόσο ισχυρή εγγύηση (χωρίς να χρεοκοπήσουμε)

 

© Copyright 2021.All rights reserved! | Privacy Policy | Terms & Conditions

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.