Свържи се с нас ако имаш въпроси : 0877 10 79 79

Искаш ли да връзваш и най- малките куки без проблем? Искаш ли да увеличиш слуката си, когато риболова е по-тегав?

Ако отговорът ти  е ” ДА ” , то Машинката за връзване на куки е аксесоар, който съм сигурен, че ще ти хареса.з С нея ти ще можеш да връзваш риболовни куки изключително бързо и лесно от 1-ви до 18-ти номер.


Защо мисля, че машинката за връзване на куки ще ти е полезна?

 

Когато търсих решение на проблема ми с досадните малки куки, които ми се губеха в ръцете и връзването им беше много трудно, се натъкнах на Машинката за Връване на Куки.  

Бях скептично настроен, но реших да я тествам, защото връзването малките куки ми беше адски трудно. 

След няколко провалени опита монтажите ми ставаха все по-добри, не можех да повярвам, че вързах куки с размер като 14,16 или 18 номер, за няколко секудни, без да я ми изгуби в ръцете или на изпусна няколко пъти. 🙂

Сега ползвам машинката за всички куки, без значение колко са големи, защото ми е много по-лесно и не губя време. 

Ако практикуваш нощен риболов или зрението ти не е “като на орел”  ти гарантирам, че тази машинка ще ти спести много време и нерви.

Може да прегледаш картинките и видеото по-долу, в които съм описал стъпка по стъпка, как правилно се връзват куките, за ти е по-лесно и да не се налага да откриваш топлата вода. Също така към всяка машинка има подробно Упътване на английски и български език.

Стъпка по Стъпка как да ползваш Машинката за връзване на куки

Редовна цена 37лв

Какво ще получиш, когато Поръчаш машинката за връзване на куки
E-Книга 40 Тайни Рецепти за Риболов на Шаран

✅ Към всяка поръчка на Машинката за Връзване на Куки получаваш БЕЗПЛАТНО нашата електронна книга “40 Тайни Рецепти за Риболов на Шаран” , която е на стойност 10лв. В книгата ще откриеш 40 тайни рецепти, как да си направиш  захранка, която шараните обожават и съм сигурен, че ще умножиш слуката си многократно.(Ще получиш линк за сваляне до 24 часа след като платите на куриера).

✅ При поръчка на  Машинката за Връзване на Куки получаваш достъп до нашата тайна група във Facebok Cultfishing VIP Club, там за членовете на групата има специални оферти, които не публикуваме никъде другаде. Членовете на групата научават първи за нашите продукти, какво възнамеряваме да правим, участват в месечни томболи с награди и още много други благинки. (Линк за достъп ще получиш веднага след завършване на поръчката.

Редовна цена общо 47лв

ГРАБНИ ОФЕРТАТА ЗА 16ЛВ и спести 31лв

САМО СЕГА МОЖЕШ ДА СИ ПОРЪЧАШ МАШИНКАТА+подарък нашата книга “40 тайни рецепти за риболов на шаран” НА СУПЕР ИЗГОДНА ЦЕНА ОТ 16лв  вместо за 47лв

Дни
Часа
Минути
Секундни
Нашата Гаранция

Сигуно се питате какво ще се случи ако  машинката за връзване на куки не ти хареса. 

Отговорът е, че имаш 60 дневна гаранция, за да я пробвате и ако не ти  допадне може да я върнеш БЕЗПЛАТНО, а ние ще върнем парите ви без да задаваме въпроси.
Даваме тази гаранция, защото екипът вярва, че Машинката се справя отлично с връзването на куки от 1-ви до 18-ти номер

Ако имаш въпроси, винаги може на ни се обадиш на  0877 107979

Дни
Часа
Минути
Секундни

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.