Cultfishing.png
Искаш ли 5 броя 3D Реалистични воблера, които щуките обожават?
Търсиш ли Спининг Адреналин?

Ако е така тогава този Комплект от 5 Реалистични 3D Воблера са точно за теб.

Проектирани с шест отделни секции на тялото. S-образното движение на примамките придава много по- реалистичен външен вид. Пробвай най-новите иновативни примамки за риболов, които правят риболова толкова забавен. Отлично имитират истинска риба, за да провокират и най мнителните риби, независимо от проводката и дълбочината на газене

Изработени от издръжлива ABS пластмаса, за да гарантира издръжливостта на отделните секции.  Те са устойчиви на пробиване и разкъсване, като същевременно са достатъчно гъвкави, за да създадат действието на истинска плуваща риба.

Създаден с първокласни компоненти, включително: разделени пръстени от неръждаема стомана (ковани за подсилване на здравината) и ултра остри тройни куки Mustad.

ЦЕНИ

1бр: 59.90лв 38.90лв

2бр: 119.80лв 71.88лв

3бр: 179.70лв 89.85лв

Нашата Гаранция за Качество

Поръчвайки тези воблери днес, ти не поемаш никакъв риск!

Можеш да ги вземеш вкъщи, да ги огледаш на спокойствие, защото знаем, че в офиса на куриера всеки бърза и понякога стават грешки.

И за да не съжаляваш, ти даваме 30 дневен срок!  През това време може да ги върнеш без излишни обяснения. 

 

Само трябва да свалиш ТОЗИ 👉  ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ  и да го попълниш. Като си готов се обади на 0877107979 или ни пиши през чата на сайта или на  имейл sales@ofertichka.eu

 

Целият риск е в нас! Дотолкова вярваме, че воблерите ще ти донесат доста щуки в кепа, че можем да дадем такава силна гаранция (и да не фалираме)

Твоите лични данни
са защитени

100% удовлетворение

Безплатна Доставка над 60лв

Защо да купиш от нас

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.