🌟 Ексклузивна оферта

Поръчай сега с 40% отстъпка от редовната цена

Поставка за въдици Cultfishing

Осигури безопасност и сигурност за спининг въдиците. Спести място в автомобила си!

Защо да изберем поставката Cultfishing

Организация и подреденост: С поставката Cultfishing ще имаш много повече място в автомобила си и, а спининг въдиците ще бъдат 100% защитени и предпазени. Никога повече няма да се притесяваш къде да оставиш въдиците си.

Пестене на място: С тази поставка ще използваш пространството в автомобила си максимално ефективно. Необходимостта от отделни куфари или тежки чанти с въдици ще отпадне. Така ще имаш много повече място за останлите такъми.

Лесен монтаж и демонтаж: Поставката Cultfishin се поставя и сваля лесно, без нужда от специални инструменти или допълнителни усилия. Това ти позволява да монтираш или демонтираш поставката за секунди, когато вече не ти е необходима.

Защита на спининг въдиците: Със специалните държачи и предпазители на поставката, спининг въдиците ти ще са здраво застопорени и защитени по време на транспортиране. Така ги предпазваш от нежелани удари, надрасквания или деформации.

 

Универсалност и съвместимост: Поставката Cultfishing е създадена да бъде съвместима с различни типове спининг въдици. Независимо дали притежавате къси или дълги въдици, тази поставка ще ги приеме и фиксира сигурно. Стойката е подходяща за всички видове автомобили

Риболов по време на пътуване: С поставката Cultfishing ще можеш да се наслаждаваш на риболовни приключения дори по време на пътуване и винаги ще имаши въдичка под ръка.

 Неизползваното пространство на автомобилните седалки се превръща в удобна и безопасна зона за пренасяне на въдиците, без да се нарушават комфорта и безопасността на пътуването. Така можете да откриеш нови риболовни места и да се наслаждаваш на хобито си по всяко време и навсякъде.

Ето какво ни разказа Николай Терзиев

Винаги съм се радвал на риболова, но имах един проблем – как да пренеса спининг въдиците си без да се притеснявам, че ще се счупят и без да заемат много място в автомобила ми.

Започнах да търся решение, което да отговаря на моите нужди. Разпитвах по Facebook групите, питах приятели и търсех в интернет. Исках нещо, което да осигури безопасно транспортиране на въдиците и да ги подреди ефективно, без да се притеснявам за тях.

Но никъде не успявах да намеря точно това, което исках. Бях все по-обезпокоен и несигурен как да реша проблема си. Трябваше да има по-добър начин да пренася въдиците си и да ги съхранявам безопасно.

И накрая, един ден, когато търсех онлайн, попаднах на поставката за автомобил на Cultfishing. Прочетох за нея и се убедих, че това е точно това, от което се нуждаех.

Без да се колебая, реших да я пробвам. Когато я получих и я инсталирах в автомобила си, разбрах, че открих идеалното решение. Cultfishing поставката беше точно това, от което се нуждаех – компактна и удобна поставка, която ми позволяваше да превозвам въдиците си безпроблемно и без да се притеснявам за тяхното състояние.

Препоръчвам на всеки, който има нужда от пространсво и подреденост в автомобила.

Често задавани въпроси

Ако искаш да транспортираш въдиците си,без да се притесняваш, че ще се счупят или деформират по време на път краткият отговор е ДА!

Поставката за въдици на Cultfishing ти позволява да пестиш място в автомобила и да подредиш въдиците си посредством стабилно закрепване на задните седалки. Това осигурява безопасност на въдиците и предотвартява счупване или деформиране по време на транспортиране.

Поставката за въдици на Cultfishing се почиства лесно с помощта на мека кърпа и неагресивни почистващи препарати. Препоръчително е да я почиствате след всяко използване, за да премахнете праха, замърсяванията или остатъците от риболовния преживяване. Поддръжката на поставката в добро състояние ще гарантира нейната дълготрайност и функционалност.

Поставката за въдици на Cultfishing е специално проектирана за спининг въдици, но в зависимост от размера и формата на другите риболовни принадлежности, те също могат да бъдат закрепени в поставката. Моля, уверете се, че принадлежностите са здраво закрепени и не представляват риск за автомобила или самите въдици.

Поставката за въдици на Cultfishing е разработена да бъде универсална и съвместима с почти всички модели автомобили. Тя може да бъде лесно монтирана на предните седалки на повечето автомобили, осигурявайки сигурно закрепване и удобство при превоза на въдиците.

Срок на доставка: максимум 72 часа. Обикновенно е24 часа . Ако не получиш поставката Cultfishing в този срок, ние ще ти дадем 10 % отстъпка от ценатa . Доставката е за ваша сметка.

Покупката е напълно лишена от риск. Имаш 30 дни да ни върнеш поставката , както и 24 месеца 100% гаранция за удовлетвореност!

Отзиви от наши клиенти

това са някои от отзивите, които полиучихме
Company Name
Поставките пасват отлично в моят Nissan Frontier. Събирам 3 дори понякога 4 въдички. Препоръчвам силно!

Симеон М.

5/5
Когато не съм за риба, слагам моята колекция от мечове на любимия ми филм Star Wars!! Много съм доволен, и приятелите ми много се кефят когато се качат в Star Wars мобила 🙂

Найден Бойков

5/5

Телефон

0899704582

Email

support@cultfishing.com

Работно Време

Пон-Пет: 9:00 – 17:00 часа

© Cultfishing 2023. Всички права запазени

Вземи 10 лева Отстъпка

Кликни на бутона ако искаш ваучер за 10лв отстъпка при поръчка на над 100 лева.

Линка ще се отвори в нов прозорец.