ДОСТАВКА

Доставката на стоки, поръчани през онлайн магазина, се извършва на територията на цялата страна с куриерски фирми Спиди  и Еконт.

Цените за доставка са:

  • до офис на Еконт – 6.00лв.
  • до офис на Спиди – 5.00лв.
  • до адрес  – 8.00лв

Поръчките се изпращат на следващия работен ден.

Срокът за доставка на наличните модели е до 2 работни дни. Ако по някаква причина се наложи забавяне на поръчката, ще се свържем с вас по имейл или телефон.

При проблем с времето за доставка, отношението на куриера към вас или проблем с целостта на самия продукт, моля да ни сигнализирате на support@cultfishing.com , за да вземем необходимите мерки.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на продуктите и доставката се извършва чрез наложен платеж при получаването им от куриера.

Плащането на стоките от клиента се извършва с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод (куриера ни плаща сумата по банка). Самата услуга не налага допълнителни усилия от страна на  клиента. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. СПИДИ и ЕКОНТ са лицензирани пощенски оператори за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане, Спиди и Еконт издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, който замества касовата бележка и е доказателство за извършено плащане.

Необходимо е клиентът да пази разписката, която се прилага и връща заедно с пратката, ако  той пожелае връщане или рекламация.